Cauta in catalog
Servicii oferite clientilor  

 

GILINOX are placerea de a impartasi beneficiile experienţei sale clienţilor săi. Experţii companiei sunt întotdeauna disponibili pentru a ajuta clienţii în găsirea solutiilor adaptate cerinţelor speciale, cu o gamă largă de servicii, inclusiv:
 
Gestionarea stocurilor - În afară de distribuţie şi furnizare, GILINOX ofera clientilor sai posibilitatea gestionarii stocurilor dedicate lor,  prin intermediul livrarilor ritmice si esalonate.
 
Seminarii Tehnice - GILINOX oferă cursuri de formare speciale în scopul insusirii si largirii cunoştinţelor tehnice ale clientilor si angajatilor proprii, cu privire la noile evoluţii internaţionale în calitatea şi utilizarea diverselor materiale si produse. GILINOX organizeaza frecvent seminarii sustinute de renumiti specialisti din tara si de peste hotare, abordand diverse aspecte tehnice.
 
 
Suport Tehnic - GILINOX ofera informatii tehnice privind utilizarea diverselor game de otel inoxidabil destinate procesarii,  precum si solutii de mentenanta a instalatiilor aflate in exploatare. Dacă este necesar, reprezentantii GILINOX se deplaseaza la locatia clientilor, pentru a oferi cele mai bune solutii.