Cauta in catalog
Profilul Companiei  
Inventar de neegalat - Livrare rapida

GILINOX fost înfiinţată în 2007 şi gestioneaza un stoc unic de peste 5.000 de articole diferite. GILINOX funcţionează ca un „one-stop shop” si livreaza de regula produsele solicitate in 24 de ore.


GILINOX furnizeaza  aliaje din oţel inoxidabil, aluminiu, oţel carbon şi oţel aliat, plastic industrial, alamă, cupru, bronz, plumb şi titan. Majoritatea materialelor sunt disponibile atât în ​​calitati comerciale cat si in calitati destinate industriei aeronautice.

Stocul nostru include:


Metale & Plastic Industrial: plăci, foi, rulouri, bare, profile laminate, profile extrudate, ţevi rotunde si rectangulare, tuburi cu pereti grosi si fire. Toate produsele sunt disponibile intr-o varietate de tipodimensiuni, incluzand dimensiuni si calitati atipice.
• Tevi, fitinguri, robineti si accesorii pentru sistemele de protecţie împotriva incendiilor, industria alimentară si medicala 
Accesorii pentru sudura
 • Produse decorative: Scari si balustrade, gratare metalice, tabla decorativa din inox şi altele.


Clienti din multe domenii industriale beneficiaza  de calitatea, experienţa şi fiabilitatea produselor furnizate de GILINOX , incepand de la  industria  alimentara şi farmaceutica, industria  energetica, apă, industria chimica si petrochimica, ingrasaminte, industria aeronautica si aerospatiala, industria militara, industria prelucratoare, ascensoare, construcţii, energie solară, infrastructură si pana la microelectronica de înaltă tehnologie.


În plus GILINOX colaboreaza cu firme de proiectare si inginerie şi cu  producători, oferind  suport tehnic si solutii pentru proiecte complexe.


Inalta tehnologie pentru calitate inalta
Poziţia de leader a GILINOX este susţinută de facilitatile de depozitare şi de echipamentele de prelucrare,cum ar fi instalatia computerizata de debitat aluminiu, utilaje de debitat cu banda şi altele. Depozitul nostru este situat in Otopeni, lângă Aeroportul Internaţional Bucureşti  si acoperă mai mult de 15.000 mp (161,000 sqft), incluzand mai mult de 5.000 de mp (54.000 sqft) zona acoperita.
 
Calitatea este preocuparea de bază a tuturor activitatilor organizatiei noastre. GILINOX a implementat si certificat un Sistem de Management al Calitatii conform standardului SR EN ISO 9001:2008+AS9120. Controlul de calitate este coordonat intern de un Responsabil cu Managenemtul Calitatii, atestat conform ISO 9001:2008+AS9120. Administrarea activitatii este sustinuta de o platformă tip ERP care facilitează coordonarea flexibila si eficienta a gestiunii stocurilor

.
O companie leader care se  bucura de un succes la nivel mondial
GILINOX este o filială a grupului SCOPE METAL.  SCOPE este o companie publica, listată la Bursa din Tel Aviv. SCOPE colaboreaza cu sute dintre cei mai importanti producatori de pe glob. Motto-ul societatii-mama este „orice, oricand” şi ofera servicii logistice de depozitare şi de outsourcing pentru clienţii noştri din întreaga lume, permiţându-le să reducă costurile şi să se concentreze asupra activitatilor de bază.

În 2004, SCOPE METAL a început expansiunea la nivel mondial. Astăzi, filialele noastre se află în SUA, Republica Cehă, România, Polonia şi China.

În afara faţă de poziţia de lider pe piaţa locală, GILINOX exportă produsele si serviciile sale în Bulgaria, Ungaria, Serbia, Turcia şi Republica Moldova .  Locaţia centrală permite organizatiei noastre sa acceseze pieţele externe cu opţiuni flexibile de transport rutier, maritim si aerian, pentru a garanta un timp de livrare optim.

 
Poziţia noastră unică oferă clienţilor noştri avantaje reale competitive, pozitionand Gilinox ca una dintre cele mai importante companii din domeniul său.