Cauta in catalog
Despre Gilinox  

GILINOX -   orice, oricând.  

Fiind unul dintre cele mai mari centre de distribuţie în România, GILINOX face parte din SCOPE METAL GROUP, unul din marii distribuitori din Orientul Mijlociu, cu filiale în Europa, China şi SUA. GILINOX are capacitatea de a  livra produsele solicitate de dvs, atunci când aveţi nevoie. Un stoc variat susţinut de tehnologii avansate de gestionare, plus o flotă de transport proprie permit livrari in tara  in decurs de 24 ore si livrari rapide spre alte destinatii, pentru o gama larga de produse metalurgice si plastic industrial.

Avantajele GILINOX – beneficii oferite clientilor:

  • One-stop shop pentru livrari rapide: GILINOX deţine in stoc peste  5.000 de produse diferite, cu livrare în termen de 24 de ore pentru clientii locali, asigurand livrari si catre porturile maritime si aeroportuiri.
     
  • Servicii suplimentare: GILINOX ofera servicii de debitare utilizand instalatii automate, moderne si precise.
     
  • Preturi competitive: GILINOX contracteaza si achizitioneaza  cantităţi mari de la producători la preturi competitive, de acest lucru beneficiind la randul lor si clientii nostri.
     
  • Personal  calificat: echipa GILINOX este formata din profesionisti, angajatii din toate departamentele fiind oameni cu  înaltă calificare în domeniul lor de activitate - de la metalurgie si inginerie, consultanţi pentru materiale plastice, sefi de departamente pana la departamentul export.